AGROTEKNIKK

26-29 november, Norges Varemesse, Lillestrøm

Attraksjon: På Agroteknikk 2012 fikk publikum studere tre blad av Norges flotteste traktor, kanskje er det din tur til å stille ut denne gangen?

Årets råeste traktor

Eier du Norges råeste traktor? Da har du muligheten til å vise den fram for hele landbruks-Norge! Byline: Traktor-redaksjonen

04.03.2015
Tekst: Espen Syljuåsen | Foto: Espen Syljuåsen, Tun Media


Som for tre år siden skal magasinet Traktor i samarbeid med Agroteknikk kåre landets råeste traktor.

– Vi vet det finnes mange strøkne trekkdyr der ute, og gleder oss til å få inn kandidater. Mange steller så bra med traktoren sin at de etter flere tiår fortsatt ser like strøkne ut, mens andre legger ned en imponerende innsats for å gjenreise en gammel storhet. Alle er velkomne til å melde på sin kandidat, sier journalist Espen Syljuåsen.

Sist ble konkurransen delt inn i tre klasser, men denne gangen gjør man det enkelt – hvem eier den råeste traktoren som fortsatt er i drift og er eldre enn 15 år?

Fristen for å sende inn kandidater er 1. juli 2015. Deretter skal redaksjonen plukke ut ti delfinalister i samråd med arrangørkomiteen, før Traktors lesere får stemme fram tre favoritter blant disse. Det siste ordet er det juryen som har.

Vinneren fraktes til utstillingshallen på Lillestrøm, der alle besøkende får anledning til å ta traktoren nærmere i øyesyn. Den utvalgte traktoreier kan selvfølgelig vente seg noen flotte premier, i tillegg til heder og ære.

Eier du en traktor som er verdig tittelen Norges råeste, eller kjenner du til noen som bør være med i konkurransen? Send oss et bilde og en beskrivelse av traktoren på adressen redaksjon@traktor.no.

 

 

http://www.traktor.no/nyhet/eier-du-norges-raeste-traktor/