AGROTEKNIKK

26-29 november, Norges Varemesse, Lillestrøm

Arne Brimi har motivert utstillerne foran årets Agroteknikk. Her sammen med (f.v.) Tom Arvid Nævisdal, Maskindrift, Rykene, Per Solli, B. Aandal Anleggsmaskiner, Hjelset, Tom Salte, Maskinsenteret, Sogndal, Tor-Bjørn Kolltveit, Gules Maskinsenter, Hardanger, Nils Arne Øye, Øye Maskin, Ålesund.

Oppkjøringen er i full gang!

Denne uka har bransjen for alvor startet oppkjøringen til Agroteknikk. Maskinforhandlere over hele landet har møttes for å gå gjennom arrangementet og planlegge lokale tilbud og aktiviteter for alle som skal til Lillestrøm.

27.03.2015
Tekst: Håvard Simonsen | Foto: Håvard Simonsen, Faktotum


Det er avviklet tre «vorspiel» for lokale forhandlere i Midt-Norge, på Sør-Vestlandet og på Østlandet.

– Vi eier et spennende konsept som det er viktig at vi tar vare på og videreutvikler, poengterte lederen i utstillerkomiteen, Gunnar Thorud, under vorspielene. Thorud fortalte at Agroteknikk er fulltegnet med ca. 160 utstillere. Deretter gikk han gjennom de mange godbitene som er under planlegging. De skal vi komme tilbake til her på agroteknikk.no og i andre kanaler utover våren og sommeren.

Brimi inspirerte

Denne gang er Arne Brimi engasjert for å utvikle et godt mattilbud med norsk identitet til utstillingen.

– Norge er så bra! Vi må finne fram til det å være nordmenn og ikke springe etter andre. Vi må forfekte de gode kvalitetene vi har. Med god historiefortelling og god identitet skal maten være med å fortelle noe om Norge i dag. Mat skal også være læring. Den skal gi kunnskap og ha en adresse – vise hvor den kommer fra, sa Brimi i sitt inspirerende innlegg for forhandlerne.

Stolt av bonden

Brimi avla også bøndene en varm visitt.

– Jeg bor selv på en liten gard og vet at jord er verdifull. Jeg er stolt av den norske bonden. Uten dem går det ikke, sa Brimi.