AGROTEKNIKK

26-29 november, Norges Varemesse, Lillestrøm

Hellbillies drar bønder til by'n under Agroteknikk-utstillingen 27. november.

AgroKonsert med Hellbillies

Besøkende på årets Agroteknikk-utstilling inviteres til eksklusiv konsert med Hellbillies i Oslo Spektrum.

13.05.2015
Tekst: Håvard Simonsen | Foto: Trygve Indrelid


Fredag 27. november blir det «bønder i by'n» når Hellbillies spiller i Oslos storstue for besøkende på Norges største landbruksutstilling, Agroteknikk.

– Vi i Hellbillies har gode minner fra 2012, da vi hadde jubileumskonsert i Oslo Spektrum. Vi gleder oss til å komme tilbake for å spille for Agroteknikk, sier Aslag Haugen.

– Med Hellbillies på laget blir Agroteknikk en helt ny opplevelse. Ved å kombinere Agroteknikk-utstillingen i Lillestrøm med en unik konsert i hovedstaden, blir dette en fantastisk helg. Hellbillies-konserten gjør turen til Agroteknikk spennende for langt flere enn de som først og fremst er opptatt av maskiner og utstyr, sier leder i utstillingskomiteen, Gunnar Thorud.

Årets Agroteknikk-utstilling, som arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm 26.-29. november, blir større enn noen gang.

Arrangementet utvides med flere nye tilbud, der konserten med Hellbillies er den store attraksjonen.

– Den populære gruppa har mange tilhengere blant de som kommer til Agroteknikk, og vi tror mange vil benytte den unike muligheten til å oppleve dem live. Målet er å fylle Oslo Spektrum med 7000 feststemte publikummere, sier prosjektleder for Agroteknikk, Jarle Kleppan.

Konserten er en del av Agroteknikk-arrangementet. Det er anledning til å kjøpe to konsertbilletter pr. inngangsbillett. Det gjøres ved å bruke linken på kjøpt Agroteknikk dagpass eller messepass.

Ved grupper på 10 og mer, kan det kjøpes AgroKonsert billetter ved å sende en mail til ags@oslospektrum.no, med opplysninger om antall, stå eller sitteplasser og om det skal betales med kort eller faktura.

 

 

Delta - inviter - del - kommenter - stem på beste låt!