AGROTEKNIKK

26-29 november, Norges Varemesse, Lillestrøm

Tog vil være et godt alternativ for å komme seg til Agroteknikk, sier Christian Rafn Schmidt. Lillestrøm stasjon ligger vegg i vegg med utstillingen på Norges Varemesse,

Gjør en spennende reise til Agroteknikk

Vi har lagt til rette for at lokale reiseoperatører kan lage spennende reiser til Agroteknikk. Det er fint om Agroteknikk også kan skape business i distrikts-Norge, sier Christian Rafn Schmidt. Messepass og AgroKonsert gjør det mer attraktivt å besøke utstillingen over flere dager.

17.06.2015
Tekst: Håvard Simonsen | Foto: Håvard Simonsen, Faktotum


Rafn Schmidt, som er adm. direktør i Lantmännen Maskin, er sentral i utstillingskomiteen. Han har blant annet ansvar for «reiseopplegget», som i hovedsak  går ut på å gjøre utstillingen lett tilgjengelig for besøkende fra hele landet. Her er lokale forhandlere viktige støttespillere, og Rafn Schmidt har ansvar for å informere og motivere maskinbransjen over hele landet til å utnytte Agroteknikk som den viktige arenaen messa er for norsk landbruk.

– Agroteknikk var en suksess og ble gjennomført på en strålende måte i 2012. Det er det viktig å ta med seg. Samtidig gjør vi noen endringer i konseptet. For bransjen handler det om å gjøre ting effektivt og enkelt samtidig som vi beholder innholdet og den gode stemningen som Agroteknikk er så kjent for, sier Rafn Schmidt.

Agroteknikk-weekend

Kombinert med Hellbillies-konserten, juleshopping og alle tilbudene som finnes i Oslo/Lillestrøm-området, kan et besøk på Agroteknikk bli en weekend for langt flere enn de som først og fremst er interessert i maskiner.

– Fakta er at de fleste tar seg til Agroteknikk på egen hånd, men noen steder er det interesse og tradisjon for gruppeturer. Og det er her vi vil utfordre lokale reiseoperatører. Vi mener det er mest riktig å overlate reiseopplegget til de som kan det. Fra vår side skal vi sørge for at Agroteknikk blir en god mulighet for dem. Vi bidrar med rabatterte billetter til messa, Hellbillies-konserten i Oslo Spektrum og et bredere og større program. Sammen med alle attraksjonene i Oslo og Akershus, så kan operatørene bygge ut sitt eget tilbud og markedsføre en Agroteknikk-weekend i sitt distrikt. En kan jo tenke seg shopping for de som ønsker det, julebord for vennegjengen, eller en vel fortjent weekend med partneren, sier Rafn Schmidt.

Han poengterer at Agroteknikk vil sende ut informasjon til aktuelle reiseoperatører.

Messepass

En av nyhetene i år, er et eget messepass som gir tilgang til utstillingen alle åpningsdagene. Det er selvfølgelig også dagpass for enkeltdager.

Messepass, dagpass og billetter til AgroKonsert med Hellbillies er nå tilgjengelig på utstillingens nettsider www.agroteknikk.no