AGROTEKNIKK

26-29 november, Norges Varemesse, Lillestrøm

PÅ PLASS: Adm. dir. Christian Rafn Schmidt lover mye spennende på Lantmännens stand i hall D.

Lantmännen Maskin - viser seg i full bredde

Lantmännen Maskin deltar som planlagt på Agroteknikk og viser «alt» fra Claas, Valtra og sine andre leverandører. – Vi skal serve alle våre kunder som normalt langt inn i 2016 og vil selvfølgelig vise oss fram i full bredde, sier adm. direktør Christian Rafn Schmidt.

16.10.2015
Tekst: Håvard Simonsen | Foto: Håvard Simonsen, Faktotum


Den siste uka har landbruksmaskinbransjen vært preget av at svenske Lantmännen Maskin trekker seg ut av Norge. Som en del av en avtale mellom Lantmännen og Agco overføres alle Agco-agenturer, inkludert Valtra, til Eikmaskin, mens Claas foreløpig står uten forhandleravtaler i Norge. Dette påvirker imidlertid ikke hva du får oppleve på Agroteknikk.

– Vi er svært glad for at Lantmännen Maskin satser for fullt på Agroteknikk. Lantmänen Maskin er en av de «fire store» som betyr svært mye for utstillingen, og selskapets medarbeidere bidrar også sterkt til den dugnadsinnsatsen som gjøres, sier prosjektleder Jarle Kleppan i Agroteknikk.

 

Mye spennende
Lantmännen Maskin blir som vanlig å finne i hall D. Her viser de et bredt spekter av produkter og nyheter. Claas får mest plass på standen med et bredt spekter av hele produktporteføljen. En Valtra-attraksjon blir selvfølgelig den nye N-serien. Lantmännen Maskin har meldt inn seks produkter til nyhetskåringen, og alle vil bli vist på utstillingen.

– Claas har signalisert klart at de ser Norge som et strategisk marked der de skal være tungt til stede i framtida. Det samme gjelder selvfølgelig Valtra. Vi skal derfor gjøre vårt for å bidra til at deres produkter får stor oppmerksomhet på Agroteknikk. Her blir det mye spennende å se, lover Rafn Schmidt.