AGROTEKNIKK

26-29 november, Norges Varemesse, Lillestrøm

– Agroteknikk er et «must» for alle som er interessert i landbruk og maskiner, sier lederen i utstillingskomiteen Gunnar Thorud.

Velkommen til landbruket og maskinbransjens viktigste møteplass!

– Agroteknikk er en svært viktig møteplass for bonden og bransjen, og denne gang kan vi ønske velkommen til en utstilling spekket med nyheter og lanseringer, sier lederen i utstillingskomiteen Gunnar Thorud.

08.11.2015
Tekst: Håvard Simonsen | Foto: Håvard Simonsen, Faktotum


Etter måneder med forberedelser har Agroteknikk og Thorud startet nedtellingen til årets «must» for alle som er interessert i landbruk og maskiner.

– Agroteknikk er en svært viktig arena for landbruket, fastslår Thorud, adm. direktør i A-K maskiner og leder av utstillingskomiteen.

Maskiner, fag og hygge
– På Agroteknikk møtes vi for å diskutere, veilede og skape handel som vil bidra til at bonden blir enda mer effektiv i framtida. Derfor er det ekstra gøy at det er så mange nyheter denne gang, og ikke minst at det er så mange leverandører som vil delta i kåringen. Det har selvfølgelig sammenheng med at Agroteknikk denne gang faller sammen med en flom av nylanseringer fra produsenter i Europa og resten av verden. Det gjør Agroteknikk ekstra spennende og interessant i år, sier Thorud.

– Vi har lagt vekt på at de besøkende også skal ha god anledning til faglig påfyll ved å reise til Agroteknikk. Vi har også ønsket å forsterke det sosiale samværet og den hyggelige opplevelsen som vi vet er viktig for mange. AgroKonserten med Gjerikara og Hellbillies arrangeres for å skape en ekstra opplevelse for besøkende og utstillere. I Oslo Spektrum har vi god plass, så det er fortsatt er mulig å kjøpe billetter. Agroteknikk skal være en fin kombinasjon av maskiner, fag og hygge, sier Thorud.

Lite marked, stor på nyheter
Thorud viser til at norske bønder er opptatt av teknologi og utvikling, og at dette gjør det ekstra spennende med Agroteknikk.

– Norge er et lite marked, men vi er langt fremme når det gjelder å tenke nytt og ta ny teknologi i bruk. Derfor er produsentene svært interessert i Norges desidert største landbruksmaskinutstilling. De legger mye arbeid og ressurser i å vise sine siste og viktigste nyheter nettopp her. Sammen med den kjempeinnsatsen som norske forhandlere legger ned i utstillingen, gjør dette Agroteknikk mer spennende og engasjerende.
– Agroteknikk er rett og slett et «must» for alle som ønsker å holde seg oppdatert på landbruk og maskiner, poengterer Thorud.