AGROTEKNIKK

26-29 november, Norges Varemesse, Lillestrøm

HeatWork holder varmen oppe!

100% miljøvennlig oppvarming av AgroTelt

- vi ønsker å utvikle Agroteknikk til å bli interessant for flere, sier Christian Rafn Schmidt. Det kan være en utfordring med norsk novembervær. Men med ekstra godt telt fra O.B.Wiik og med miljøvennlig varme, skal det bli hyggelige å besøke utstillerne og overvære fagprogrammet i AgroTelt.

13.11.2015
Tekst: Jarle Kleppan | Foto: Agroteknikk


Vi får til miljøvennlig oppvarming i samarbeid med HeatWork, sier Rafn Schmidt, og er trygge på at de leverer.
 
CliWi er testet i ekstreme omgivelser og med tøffe utfordringer innen oppvarming. Det skal mye til at kalde dager i slutten av november blir noe problem. Vi har produksjonen i Narvik, så vi kjenner godt til norske forhold, sier Reidar J. Schille, som er daglig leder i HeatWork.
 
Vi har i mer enn 10 år utviklet miljøløsninger, som gir sikker og lønnsom drift og har både selvgående og mobile maskiner som leverer 100°C væskebåren varme, fortsetter Schille.
 
AgroTeltet er på over 1000 m2, så det vil selvfølgelig gå med en del brensel om det skulle bli veldig kaldt sier Christian Rafn Schmidt som er ansvarlig for prosjektet. Derfor har vi satset på biofyringsolje fra Eco-1. De produserer på avfall fra blant annet landbruket, så det faller naturlig inn her.
 
Med på denne dugnaden er også Vera Tank, som sørger for at brenselet er trygt forvart.
 
Under Agroteknikk kan du oppleve dette helt nye og unike systemet live for første gang, det blir spennende å kjenne varm og behagelig grønn luft, avslutter Rafn Scmidt.