AGROTEKNIKK

26-29 november, Norges Varemesse, Lillestrøm

A-K maskiner og produktsjef Kenth Fjeldset viser New Hollands rykende ferske lansering T7.315, for anledningen foliert i «matt dark grey».

Rigger inn attraksjonene

Noen av de store attraksjonene er allerede på plass i utstillingshallene i Lillestrøm. Det er som å legge et kjempepuslespill når 30 mål skal tettpakkes med utstyr. Hundrevis av personer er nå i gang med å kjøre inn maskiner og rigge stands for å få alt klart til åpningen torsdag.

21.11.2015
Tekst: Håvard Simonsen | Foto: Håvard Simonsen, Faktotum


Under en kjapp rundtur hos Norges Varemesse fredag ettermiddag kunne vi «smugtitte» på noe av de virkelig store attraksjonene, som en Claas Xerion 4000 og New Hollands T7.315. Vi fant også Valtras prisbelønte N-serie.

De kommende dagene er det hektisk i utstillingshallene. Det pusses, snekres, kables, og lyssettes for å gi de besøkende en best mulig opplevelse. Det var tydelig at utstillerne gledet seg da vi var på besøk. Til tross for mye å gjøre, var humøret og stemningen på topp.

 

Produktsjef Torstein Simengård hos Lantmännen Maskin har med seg råskinnet Claas Xerion 4000.

Valtras nye N-serie har vunnet mange priser dette året. På Agroteknikk kan du se en N164 Direct i grom utsmykning hos Lantmännen Maskin og serviceleder Nils K. Sand.

 

 

Etter en god, men også fuktig kornsesong, tror standansvarlig Lars Henrik Sundby og mekaniker Lars Melby hos Westreng at det er stor interesse for tørke- og lagerutstyr.